Har du valt eBiljett som leveranssätt kan du skriva ut en ny biljett eller spara ner en ny biljett på din telefon. Logga in på Mitt Konto med din mobiltelefon för att hitta den mobilanpassade versionen av biljetten eller med dator för att ladda ner den utskrivningsbara versionen. Observera att eBiljett har ett inbyggt säkerhetssystem som endast medger inträde en gång.