Utskriftsbar biljett:

1. Logga in på Mitt konto

2. Gå in på "Bokningar"

3. Klicka på "Öppna" vid biljetten du vill skriva ut.

4. Skriv ut din biljett.

5. För att kunna öppna och skriva ut din biljett behöver du Acrobat Reader. Den senaste versionen kan du ladda hem här: https://get.adobe.com/se/reader

I samband med ditt köp fick du dessutom din eBiljett via email. Det går lika bra att skriva ut biljetten därifrån.

Mobilanpassad biljett:

1. Logga in på Mitt konto med din mobiltelefon

2. Gå in på "Bokningar"

3. Klicka på ”Öppna" bredvid biljetten du vill spara

4. Spara biljetten i valfri app som kan hantera pdf-filer, t.ex. iBooks eller Adobe Acrobat. Du kan också ta en skärmdump på biljetten och spara den i ditt bildgalleri på telefonen eller hitta din biljett i vår iPhone app ”Ticketmaster” under fliken ”Mina biljetter”.