Skriv din fråga här...
Söktips

Du kan använda ett eller flera ord när du söker efter ett svar. Eller ställa en hel fråga. Vi låter sedan systemet söka upp det svaret som det tror lämpar sig bäst för din fråga.

Så långt det är möjligt, försök ställa så enkla och tydliga frågor som möjligt. T ex blir det svårare för systemet att hitta ett svar om du ställer flera frågor i samma mening.

Om du inte tycker att du får ett tillräckligt bra svar på din fråga, använda då formuläret under ”Kontakta oss” så kommer vår kundservice att svara dig istället. Hoppas du får svar på din fråga!


VÄLKOMMEN! HÄR FINNS SVAREN PÅ VANLIGA FRÅGOR!

Mitt Konto
Här registreras dina kunduppgifter. Här sparas också alla uppgifter om din bokningar, eventuella pinkoder m.m. Logga in på "Mitt Konto" med din e-postadress samt lösenord.

Mina bokningar

För att se hela din bokning klicka på "visa detaljer". För att kunna skriva ut alla biljetter och eventuella avbeställningsförsäkringar klicka ur bocken i rutan längst till höger på skärmen under "ladda ner biljetterna".

Ändra mina kunduppgifter
Gå in på "Mitt Konto" och ändra uppgifterna.

Glömt lösenord
Ange den e-postadress du registrerat dig på i inloggningsfältet så skickar vi uppgifterna med e-post. Får du inget lösenord skickat till dig, lägg in noreply@ticketmaster.se i dina kontakter och försök på nytt.

Unik e-postadress till varje konto
Du kan endast registrera dig en gång på din e-postadress. Det innebär att varje konto måste ha en unik e-postadress och vara personlig. Om du får problem vid registrering av nytt konto kan det bero på att din e-post redan finns registrerad sedan tidigare. Du kommer då att nekas att registrera nytt konto. Skicka istället efter dina inloggningsuppgifter via e-post. 

Du kan endast registrera ett konto på din e-postadress. Det är därmed inte möjligt att flera personer t e x inom en familj, registrerar ett konto per namn och använder samma e-postadress.

Nyhetsbrev
När du skapar ditt konto blir du även prenumerat på vårt Nyhetsbrev. Om du vill avsluta din prenumeration loggar du in på "Mitt Konto" och bockar ur checkboxen.

 

 

Fick du svar på din fråga?
Om du inte fick ett bra svar på din förfrågan, klicka här: Kontakta oss.
Ge oss gärna din feedback. Tusen tack på förhand!
Powered by inbenta