Mitt konto / Prenumeration

Startsidan

Mitt Konto
Här registreras dina kunduppgifter. Här sparas också alla uppgifter om din bokningar, eventuella pinkoder m.m. Logga in på "Mitt Konto" med din e-postadress samt lösenord.

Mina bokningar

För att se hela din bokning klicka på "visa detaljer". För att kunna skriva ut alla biljetter och eventuella avbeställningsförsäkringar klicka ur bocken i rutan längst till höger på skärmen under "ladda ner biljetterna".

Ändra mina kunduppgifter
Gå in på "Mitt Konto" och ändra uppgifterna.

Glömt lösenord
Ange den e-postadress du registrerat dig på i inloggningsfältet så skickar vi uppgifterna med e-post. Får du inget lösenord skickat till dig, lägg in noreply@ticketmaster.se i dina kontakter och försök på nytt.

Unik e-postadress till varje konto
Du kan endast registrera dig en gång på din e-postadress. Det innebär att varje konto måste ha en unik e-postadress och vara personlig. Om du får problem vid registrering av nytt konto kan det bero på att din e-post redan finns registrerad sedan tidigare. Du kommer då att nekas att registrera nytt konto. Skicka istället efter dina inloggningsuppgifter via e-post.

Du kan endast registrera ett konto på din e-postadress. Det är därmed inte möjligt att flera personer t e x inom en familj, registrerar ett konto per namn och använder samma e-postadress.

Nyhetsbrev
När du skapar ditt konto blir du även prenumerat på vårt Nyhetsbrev. Om du vill avsluta din prenumeration loggar du in på "Mitt Konto" och bockar ur checkboxen.

Fick du svar på din fråga?
Om du inte fick ett bra svar på din förfrågan, klicka här: Kontakta oss.
Ge oss gärna din feedback. Tusen tack på förhand!

Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev får du information om nya och populära evenemang till din epost.

Du får även ta del av erbjudanden, rabatter och presale som endast är tillgängliga för dig som prenumerant. Klicka här för att skapa ett eget Ticketmaster-konto.

Om du redan har ett Ticketmaster-konto men inte får våra nyhetsbrev så gör du så här:

1.     Logga in på Mitt konto.

2.     Gå in på länken "Nyhetsbrev" och klicka i rutan "Nyhetsbrev".

3.     Kom ihåg att bekräfta din ändring.