Normalt sätt gäller inte distansavtalslagens paragraf för ångerrätt vid köp av evenemangsbiljetter men i vissa fall erbjuder Ticketmaster öppet köp i 3 dagar genom Fan Guarantee. Klicka här för att läsa mer om villkoren för Fan Guarantee.

Om du inte kan gå på ditt evenemang kan vi eventuellt erbjuda dig att lista dina biljetter på Ticketmasters egen återförsäljningssida -Klicka här för att ta reda på hur.

Observera att biljett som betalats direkt vid bokningstillfället betraktas som köpt. Att välja Klarna som betalningsalternativ är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle.