Väljer du att betala dina biljetter via din bank eller med Klarna samt hämta ut dem hos ett Biljettombud så kommer du att få en pinkod.

Pinkoden och bokningsnumret ska visas upp när du hämtar ut dina biljetter hos ombudet.

Du hittar pinkoden på "Mitt Konto", klicka dig vidare till bokningar och berörd bokning. Klicka på bokningsnumret. Koden ser du längst upp i vänstra hörnet.