presentkort

Om du har fler än 4 presentkort som önskas lösas in i samband med detta köp kontakta oss via presentkort@ticketmaster.se.
Meddela oss ditt bokningsnummer, presentkortsnummer och information om vilken bank du har och vilket bankkontonummer. Vi löser sedan vi in det belopp du har fått betala med pengar och betalar ut det till ditt konto.

Kortet kan endast användas för att köpa biljetter till deltagande evenemang eller andra evenemangsrelaterade produkter eller tjänster via Tickemaster i Sverige ("Ticketmaster-produkter").

Kortet kan inte användas för att köpa biljetter till evenemang som äger rum utanför Sverige.

Kortet kan inte användas för att köpa biljetter till evenemang som endast marknadsförs på ticketmaster.se men inte säljs av Ticketmaster.(Du länkas då vidare till annan leverantör).

På plastkort köpta i butik hittar du pinkoden under skraprutan på baksidan.
Fick du svar på din fråga?
Om du inte fick ett bra svar på din förfrågan, klicka här: Kontakta oss.
Ge oss gärna din feedback. Tusen tack på förhand!

Vårt presentkort har en begränsad giltighetstid på 1 år från köptillfället efter detta datum har det mist sitt värde.

Vi förlänger inte giltighetstiden och presentkortet kan inte heller helt eller delvis lösas in mot kontanter. Evenemanget man köper till kan dock ligga längre fram i tiden.

Fick du svar på din fråga?
Om du inte fick ett bra svar på din förfrågan, klicka här: Kontakta oss.
Ge oss gärna din feedback. Tusen tack på förhand!

Säkerhetskoden skrapar du fram på baksidan av ditt plastpresentkort.

Fick du svar på din fråga?
Om du inte fick ett bra svar på din förfrågan, klicka här: Kontakta oss.
Ge oss gärna din feedback. Tusen tack på förhand!

Presentkortsnumret hittar du på baksidan av ditt plastpresentkort och det innehåller 16 siffror.

Säkerhetskoden skrapar du fram på baksidan av ditt plastkort.
Fick du svar på din fråga?
Om du inte fick ett bra svar på din förfrågan, klicka här: Kontakta oss.
Ge oss gärna din feedback. Tusen tack på förhand!

Alla frågor gällande presentkort, tex leverans, ångerrätt, borttappade presentkort hänvisar vi till: tickemaster@voucherexpress.net

Var kan jag köpa Ticketmasters presentkort?

Ticketmasters presentkort kan köpas via ticketmaster.se, ICA, Coop, Pressbyrån, Hemköp, ATG. Hos ATG kan du välja valfritt belopp.

Hur betalar jag med mitt presentkort?

För att betala med ditt presentkort anger du kortnumret och säkerhetskoden på presentkortet i betalningsflödet. Det går bra att delbetala med presentkortet. Du kan använda upp till fyra presentkort under förutsättning att det täcker hela biljettsumman. Annars använder du fyra presentkort och betalar resterande summa med ett betalkort.

Om det blir ett restbelopp kvar på presentkortet så gäller fortfarande samma giltighetsdatum.

När får jag mitt e-presentkort?

Ditt e-presentkort skickas inom 1 timme till den angivna e-postadressen. Alternativt till den dag och tid som du valt. Titta efter i din skräppost så det inte har hamnat där innan du felanmäler.

Hur får jag ett kvitto på mitt köp av Ticketmaster presentkort?

Kvitto för presentkort köpta på ticketmaster.se kan du få genom att maila ditt ordernummer till ticketmaster@voucherexpress.net och be om kvitto. Kvitto för presentkort köpta i butik får du i butiken i samband med köpet.

Behöver jag aktivera presentkortet?

Presentkortet är aktiverat när du får det till dig.

Hur kontrollerar jag saldo och giltighet på presentkortet?

Klicka här för att se saldo och giltighetstid.

Vad händer om jag tappar eller presentkortet blir stulet?

Förlorat eller förstört presentkort ersätts ej.

Har presentkortet någon giltighetstid?

Ticketmasters presentkort är giltigt 1 år från inköpsdatum, tiden går inte att förlänga. Klicka här för att se saldo och giltighetstid.

Köpa presentkort som företag?

Om du som företag vill köpa presentkort till ett totalt värde över 5.000kr, läs här Företagsförsäljning

Övriga presentkortsfrågor

Ticketmasters presentkort kan inte lösas in mot kontanter.
Ticketmasters presentkort kan på ticketmaster.se köpas i valfri valör 50- 2000 kr. I butik finns valörerna 200kr, 500kr och 750kr.
Du kan inte använda samma konto du har på ticketmaster.se utan du skapar ett nytt konto vid köp av presentkort.

Köpvillkor